MondayBliss

Sai alkunsa halustani auttaa sinua tekemään muutoksia elämässäsi saadaksesi paremman ja tasapainoisemman elämän, sekä onnellisemman arjen! Meidän jokaisen on mahdollista saavuttaa unelmamme ja tavoitteemme. Joskus tarvitsemme vain apua sen saavuttamiseen. 

MondayBliss logon on suunnitellut ja toteuttanut tyttäreni 11-vuotiaana. 

Tessa

Hei, olen Tessa! Sydämeni palaa hyvinvoinnille, itsensä kehittämiselle ja valmentamiselle. Stressinhallinta ja palautuminen ovat erityisen lähellä sydäntäni.  Missioni on auttaa ihmisiä löytämään itsensä ja voimaan paremmin!

Olen kauppatieteiden maisteri ja työskennellyt pitkään myynnin ja markkinoinnin parissa. Markkinoinnin parissa työskentelen edelleen kokopäiväisesti. Olen kolmen kouluikäisen tytön äiti ja elän ruuhkavuosia. Pitkään arki tuntui kovin kiireiseltä. Olin stressaantunut, väsynyt ja päivät tuntuivat menevän suorittaessa. Nykyään elämäni on tasapainoisempaa, iloisempaa ja antoisampaa.

Mentaalivalmennuksen avulla muutin sisäisen maailmani, ja osin myös ulkoisen. Mentaaliharjoittelulla sain käännettyä ajatukseni positiivisempaan suuntaan, itsetuntoni parani ja elämästäni tuli tasapainoisempaa. Harjoittamalla säännöllisesti mieltäni sekä tekemällä muita harjoituksia olen saanut aikaan isoja muutoksia! 

Haluan nyt auttaa sinua! Arki on aina arki, mutta suhtautumisesi vaikuttaa siihen millaista arkesi on. Tunnetko sinä iloa vai jatkuvaa stressiä? Tiedän mitä kiireinen arkielämä on, mutta tiedän myös mitä voit tehdä saadaksesi siitä paremmin hallittavan. Autan sinua jotta sinunkin maanantai voi tuntua yhtä hyvältä päivältä kuin mikä muu viikon päivä! Olet lämpimästi tervetullut ottamaan minuun yhteyttä!

Koulutus

Mentaalivalmentaja; Folkhälsan Solvalla Idrottsinstitut, 2018-2020
Sointukylpyohjaaja, Äänimaljahoitaja, 2019
Kauppatieteiden maisteri, Hanken, 2003