Äänimaljasyvärentoutus

Äänimaljat auttavat meitä pääsemään syvän rentoutumisen tilaan.

Äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jossa maljojen harmoniset äänet ja lempeä värähtely johdattavat kehon syvään rentoutuneeseen tilaan. Äänimaljahoito voi auttaa poistamaan jännitteitä ja tukoksia fyysisesti, henkisesti sekä tunnetasolla.

Äänimaljojen ääni ja värähtely rauhoittavat mieltä ja kehoa. Harmoniset äänet aktivoivat parasympaattista hermostoa, eli lepohermostoamme. Tämä saa stressitasomme laskemaan. Syvärentoutus edistää terveyttä monella tavalla, mm. helpottamalla lihasjännityksiä, lisäämällä virkeyttä ja energiaa, ja parantamalla unen laatua. Äänimaljahoidon vaikutus perustuu resonanssiin, ts. positiivisiin värähtelyihin ja ääniaaltoihin. 

Äänimaljahoito on yksilölle tehtävä hoito, jossa äänimaljoja soitetaan asiakkaan keholla eri paikoissa. Tällöin värähtely on vieläkin tehokkaampaa. Äänimaljahoito kestää noin 75 min. Teen äänimaljahoitoja studiossani Espoossa. 

Sointukylpy

Sointukylpy on ryhmille tehtävä äänimaljasyvärentoutus, jolloin osallistujat rentoutuvat makuuasennossa kuunnellen äänimaljojen sointuja. Sointukylpy kestää esittelyineen noin tunnin. Pidän sointukylpyjä studiossani Espoossa. Sointukylvyn voi myös pitää muualla, esim. työpaikalla tai ulkona luonnossa.