Mentaalivalmennus

Monet meistä tunnistavat liikunnan tärkeyden ja tietävät sen meille tuomat hyvät vaikutukset. Samalla tavalla on tärkeää myös harjoittaa ja vahvistaa mieltään.

Ajatuksemme, tunteemme, asenteemme ja sisäiset kuvamme vaikuttavat käyttäytymiseemme. Toisin sanoen aivomme ohjaavat meitä ja käyttäytymistämme, suurimmaksi osaksi tiedostamattamme. Mentaalivalmennus tarkoittaa aivojen järjestelmällistä harjoittamista. Sen avulla voimme muuttaa ajatuksiamme, tunteitamme, asenteitamme ja sisäisiä mielikuviamme ja siten muuttaa käyttäytymistämme haluttuun suuntaan. 

Valmennuksen hyödyt

Mentaalivalmennuksen avulla voimme saavuttaa paremman tasapainon elämässä, nähdä tulevaisuutemme valoisasti ja selviytyä paremmin vastoinkäymisistä ja haasteista. Stressinsietokykymme paranee ja voimme saavuttaa sisäisen rauhan. Mentaalivalmennus soveltuu myös erinomaisesti tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen. Mentaalivalmennuksen avulla voimme myös parantaa keskittymiskykyämme.

Mentaalivalmennus antaa eväitä Sinulle, joka haluat toimia paremmin sekä omassa että työelämässäsi. Mentaalivalmennus räätälöidään aina yksilökohtaisesti. Valmennus alkaa tämänhetkisen tilanteen alkukartoituksella, jonka teemme ensimmäisen tapaamisen yhteydessä. Laadimme yhdessä toimintasuunnitelman, ja saat oman harjoitussuunnitelman, joka sisältää erilaisia harjoituksia ja äänitteitä, jotka vievät sinua suunnitelmallisesti kohti tavoitteitasi. Harjoitussuunnitelmaa toteutat itsenäisesti tapaamisten välissä. Tapaamisten määrä vaihtelee tarpeen mukaan, yleensä niitä on noin 3-10 tapaamista. Vastaanottoni sijaitsee Espoossa. Valmennus voidaan myös sopia muualle.

Mentaalivalmentajana toimii Tessa, joka on valmistunut Mentaalivalmentajaksi Folkhälsanilta 2020.

Mentaalivalmennuksen hinta on 100€ / kerta.