Palautumisvalmennus

Hengähdyshetkiä®- palautumisvalmennus on yhdistelmä ratkaisukeskeistä valmennusta ja kehollisen harjoittelua. Palautumisvalmennus sopii sinulle, jos olet huomannut arjen oleva kuormittavaa, työtahdin kiintyneen liikaa tai huomaat tekeväsi montaa asiaa yhtä aikaa unohtaen välillä mitä olitkaan tekemässä tai olet vain väsynyt ja nukut liian vähän. Palautumisvalmennus sopii myös silloin, kun haluat panostaa omaan palautumiseen ennen kuin se on liian myöhäistä.  

Ensimmäisen kolmen valmennuskerran aikana kartoitetaan lähtötilanne, asetetaan sinun valitsemasi tavoite valmennukselle sekä määritellään jaksamisellesi sopivat askeleet tavoitteen saavuttamiseksi. Jokaiseen tapaamiseen sisältyy kehollista harjoittelua, mikä muodostuu helpoista kehon liikkeistä, hengitys- ja läsnäoloharjoituksista. Harjoitusten tavoitteena on purkaa jännityksiä kehosta, avata tilaa hengitykselle ja rahoittaa mieltä. Sinulle räätälöityjä kehollisia harjoituksia voit tehdä myös itsenäisesti kotona valmennuskertojen välillä.

Valmennus etenee aina asiakkaan omien voimavarojen ja henkilökohtaisten toiveiden ehdoilla. Valmentaja auttaa kysymysten avulla löytämään ratkaisun avaimet, jotka ovat sinun sisimmässäsi. Toimivan prosessin tuella valmentaja auttaa sinua etenemään kohti asettamaasi unelmatilannetta.

Valmennuksen hyödyt

Valmennuksen avulla voit saavuttaa taas elämänhallinnan tunteen ja tasapainoa elämääsi. Saat aikaa itsellesi ja mahdollisuuden katsoa asioita uusista näkökulmista. Tärkeintä on sinun hyvinvointisi ja jaksamisesi, jotta voit taas nauttia elämästä täysipainoisesti ja elää oman näköistä elämää.

Kehollisten harjoitusten avulla saat arjen työkaluja rauhoittumiseen ja stressinhallintaan.
Valmennus muodostuu 3-10 tapaamisesta ja henkilökohtaisista kotiharjoituksista. Vastaanottoni sijaitsee Tuusulassa, mutta valmennus voidaan sopia myös muualle tai järjestää etänä.

Palautumisvalmentajana toimii Minttu, joka on valmistunut Hengähdyshetkiä® – palautumisvalmentajaksi Villa Mandalasta 2022.

Valmennuksen hinta on 240€ kolme kertaa, minkä jälkeen valmennukset ovat 80€/1h.

“Valmennukset olivat oikein hyviä ja rentouttavia. Olet valmentajana erittäin hyvä: helposti lähestyttävä,
ohjaat oikea-aikaisesti, puhut selkeästi ja vakuuttavasti. Ihan kuin olisit tehnyt tätä vuosia. Kiitos vielä!”
-Riitta