Minttu

Henkinen ja fyysinen hyvinvointi, terveelliset elämäntavat, luonto sekä itsensä kehittäminen ovat minulle erityisen tärkeitä asioita. Uskon että tasapainoisena ja palautuneena olemme paras versio itsestämme, jolloin meillä on myös voimavaroja kohdata arjen haasteet ja pystymme mihin vain. Fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin lisäksi pidän tärkeänä myös taloudellista hyvinvointia.

Olen valmistunut Yinjoogaohjaajaksi 2023 sekä Hengähdyshetkiä® -palautumisvalmentajaksi 2022. Lisäksi olen opiskellut MB – Elämäntaidon valmentajaksi vuonna 2011 ja MB – Master Coachiksi vuonna 2012. Ohjaaminen ja valmentaminen tuovat sopivasti tasapainoa hektiseen päätyöhöni kiinteistöalalla, jolla olen työskennellyt koko työurani. Koulutukseltani olen henkilöstöjohtamisen Tradenomi (2004) ja MBA (2007). Minulla on myös LKV-tutkinto. Olenkin sopivasti kiinnostunut tiloista, taloista ja ihmisten johtamisesta. Elämän tärkeisiin asioihin kuuluu myös kaksi ihanaa alakoululaista tyttöä ja iloinen Vappu-koira. Arkeni muodostuu pitkälti työstä, kotoilusta, harrastuksista liikunnan ja hyvinvoinnin parissa, uuden oppimisesta sekä sijoittamisesta.

Suhtaudun asioihin positiivisesti sekä ratkaisukeskeisesti ja pidän tavoitteiden asettamisesta. Uskon, että kaikki on mahdollista ja kaikki asiat järjestyvät tavalla tai toisella. En usko epäonnistumisiin vaan voimme aina oppia aikaisemmista kokemuksistamme ja kehittyä edelleen – koskaan ei ole liian myöhäistä.

Voin auttaa sinua, mikäli kaipaat tukea arjessa jaksamiseen ja siitä palautumiseen tai kaipaat iloa ja selkeyttä elämääsi tai haluat tähdätä elämässäsi rohkeasti eteenpäin.  

Yhteystiedot:

puhelin: 044 275 4234

sähköposti: info@mondaybliss.fi