Tessa

Sydämeni palaa hyvinvoinnille, itsensä kehittämiselle ja valmentamiselle. sekä vaurastumisen ihmeelle. Koen tärkeäksi auttaa ihmisiä löytämään onnen arjesta ja saavuttamaan iloisemman, tasapainoisemman ja vauraamman elämän. Missioni on auttaa ihmisiä elämään parempaa arkea.

Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri, mentaalivalmentaja ja olen suorittanut APV1-sijoituspalvelututkinnon ja varallisuusvalmentajakoulutuksen. Olen työskennellyt vuosia sekä myynnin että markkinoinnin parissa, ja nykyisin teen sivutoimisesti hyvinvointi-ja varallisuusvalmennuksia. Olen kolmen kouluikäisen tytön äiti, vaimo, ihanan koiran omistaja, ja elän ruuhkavuosia.

Muutama vuosi sitten arkeni tuntui kovin kiireiseltä. Olin stressaantunut, väsynyt ja päivät tuntuivat menevän suorittaessa. Tuntui kuin olisin elänyt harmaassa massassa ja mieleni oli melko alakuloinen. Mutta nykyään elämäni on niin paljon tasapainoisempaa, iloisempaa, antoisampaa ja vauraampaa.

Mentaalivalmennuksen avulla muutin sisäisen maailmani, ja osin myös ulkoisen. Mentaaliharjoittelulla sain käännettyä ajatukseni positiivisempaan suuntaan, itsetuntoni parani ja elämästäni tuli tasapainoisempaa. Harjoittamalla säännöllisesti mieltäni sekä tekemällä muita harjoituksia olen saanut aikaan isoja muutoksia elämässäni. 

Myös taloudellinen hyvinvointi on kiinnostanut minua muutaman vuoden ajan yhä enemmän. Tiedän kokemuksesta, että taloudellinen tasapaino luo turvallisuutta ja parantaa monin tavoin arkea. Kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu eri osa-alueista, joista taloudellinen hyvinvointi on yksi tärkeimmistä. Jos oma talous ei ole kunnossa, voivat raha-asiat muuttua elämässä merkittäväksi kuormitustekijäksi. Koen ylpeyttä siitä, että olen taloudellisesti itsenäinen ja toimin hyvänä esikuvana kolmelle tyttärelleni.

Vuosien aikana lukuisat valmennukset ja koulutukset ovat vieneet minua suurin askelin eteenpäin. Olen parantanut elämänlaatuani merkittävästi. Valmennuksessani hyödynnän laaja-alaisesti opintojani ja kokemuksiani sinun eduksesi ja etsimme yhdessä positiivisella asenteella ratkaisuja juuri sinun tilanteeseesi. Valmentajana minua on kiitetty siitä, että olen helposti lähestyttävä, aito, rehellinen ja kannustava. Minulle on tärkeää, että sinä onnistut tavoitteissasi! Autan sinua, jotta sinunkin maanantai voi tuntua yhtä hyvältä päivältä kuin mikä tahansa muu viikon päivä.

Olet lämpimästi tervetullut ottamaan minuun yhteyttä. Jag coachar även gärna på svenska.

Koulutus

Varallisuusvalmentaja; Varallisuusakatemia, 2023
APV1 sijoituspalvelututkinto, Aalto yliopisto, 2023
Mentaalivalmentaja; Folkhälsan Utbildning, 2018-2020
Sointukylpyohjaaja, Äänimaljahoitaja, 2019
Kauppatieteiden maisteri, Hanken, 2003

Yhteystiedot:

puhelin: 0400 499 177

sähköposti: tessa@mondaybliss.fi