Life coaching

Life coaching eli elämäntaitojen valmennus on ratkaisukeskeistä valmennusta, jossa keskitytään siihen missä olet nyt ja miten pääset sinne minne haluat mennä. Joskus valmennus voi myös auttaa löytämään sen kauan sitten kadotetun unelman ja elämän merkityksellisyyden. Joskus se voi olla myös sitä miten löydämme tyyneyden ja toivon siihen tilanteeseen missä juuri nyt olemme ja opimme arvostamaan juuri tätä hetkeä.

Life coaching on toiminnallista työskentelyä, jossa keskitytään asioihin, joihin me voimme vaikuttaa ja joita me voimme viedä itse eteenpäin. Se on luottamuksellista ja henkilökohtaista valmennusta, mikä etenee aina asiakkaan omilla ehdoilla. Valmennus perustuu aina asiakkaan omiin toiveisiin ja tavoitteisiin sekä arvoihin. Valmentajan työtä ohjaa 4 K:ta; kuunteleminen, kysyminen, kannustaminen ja kunnioittaminen. Huomaathan, että valmentaminen ei ole kuitenkaan terapiaa vaan matalan kynnyksen mahdollisuus keskustella ratkaisukeskeisesti juuri sinulle tärkeistä asioista, unelmista ja tavoitteista.

Life coacing voisi sopia sinulle esimerkiksi seuraavissa tilanteissa:

  • Olet epävarma mitä haluat tulevaisuudelta ja haluat kirkastaa tai selkeyttää tavoitettasi
  • Olet asettanut itsellesi tavoitteen, mutta kaipaat tukea askelmerkkien asettamiseen ja varmistamaan tavoitteesi toteutumisen
  • Sinulla on unelma, mutta et tiedä mistä lähtisit liikkeelle
  • Kaipaat elämääsi tasapainoa esim. arjen, perheen, työn, talouden tai hyvinvoinnin osalta
  • Kaipaat elämääsi tai työhösi enemmän merkityksellisyyden tunnetta
  • Koet olevasi oravanpyörässä ja olisi tarve löytää aikaa itsellesi tärkeille asioille
  • Kaipaat hetkeksi aikaa itsellesi ja haluat löytää iloa elämääsi

Valmennuksen hyödyt

Elämäntaitojen kehittäminen on myös itsensä kehittämistä positiivisella tavalla. Valmennuksen edetessä opit tuntemaan itsesi paremmin ja tiedät mitä tarkoittaa olla paras versio itsestäsi. Valmennuksessa voit kirkastaa omia tavoitteita ja asettaa askelmerkkejä tavoitteesi saavuttamiseksi. Kun elät omannäköistä elää, niin nautit siitä täysillä ja todennäköisesti muutkin tulevat huomaamaan sen.

Valmennus muodostuu 3-10 tapaamisesta ja vapaaehtoisista kotitehtävistä. Vastaanottoni sijaitsee Tuusulassa, mutta valmennus voidaan sopia myös muualle tai järjestää etänä.

Elämäntaitojen valmentajana toimii Minttu, joka on valmistunut MB Elämäntaidonvalmentajaksi® 2011 ja MB – Master Coachiksi ® 2012 Namaste Oy:n luotsaamasta Elämäntaidon Valmennus Akatemiasta.

Valmennuksen hinta on 240€ kolme kertaa, minkä jälkeen valmennukset ovat 80€/1h.