Suvi

Suurin osa elämästämme on arkea. Onnellisuus ja ilo lähtevät siitä, kun arkemme on tasapainossa ja viihdymme omassa elämässämme.

Olemme elämämme tärkein henkilö. Kun huolehdimme kehostamme ja mielestämme mahdollisimman hyvin, jaksamme auttaa ja olla läsnä myös muille. Elämässä moni asia voi muuttua, mutta olemme ajatustemme ja kehomme kanssa aina. Ajattelen, että oma esimerkki on paras tapa kasvattaa, johtaa ja tukea.

Ajanhallinta ja kokonaisuuksien johtaminen ovat kiinnostaneet minua aina. Meillä jokaisella saman verran tunteja vuorokaudessa. On hyvin tärkeää, että mietimme miten haluamme nämä kallisarvoiset minuutit käyttää. Olen kokeillut monia tapoja arjen ajanhallintaan ja haluan jakaa parhaat vinkkini. Ajanhallinta on keskeinen osa omaa jaksamista. Arjen suunnittelu auttaa löytämään myös aikaa myös palautumiselle.

Työskentelen toimitusjohtajana kiinteistöalalla. Olen myös yrittäjä ja sijoittaja. Koulutukseltani olen rakennusinsinööri. Tällä hetkellä opiskelen ylempää tutkintoa (MBA). Olen suorittanut Johtamisen erikoisammattitutkinnon ja olen hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ).

Johtajan ja esihenkilön työ ovat saaneet minut kiinnostumaan entistä enemmän arjen tasapainon ylläpitämisestä. Vietän vapaa-aikana perheeni ja ystävien kanssa yhdessä tekien ja kokien. Arkeeni kuuluu myös käsitöitä, lempeää liikuntaa ja lukemista.

Tekstejäni parempaan arkeen löytyy MondayBlissin blogista ja somesta. Minua voi pyytää myös erilaisiin tapahtumiin ja koulutuksiin puhumaan arjesta, ajanhallinnasta sekä työn- ja vapaa-ajan yhdistämisestä.

Yhteystiedot:

puhelin : 040 414 0142

sähköposti: info@mondaybliss.fi