Energiaa ja palautumista – Workshop 3.9.2023

Haluaisitko hyvän startin syksyyn ja pysähtyä itsesi äärelle? Kaipaatko syksyysi iloa ja energiaa? Tule mukaan Hyrylän Torpalle energisoitumaan ja pysähtymään hetkeksi.

Yhdistimme liikunnan, palautumisen ja oman sisäisen voiman löytämisen. Keho ja mieli voi parhaiten silloin, kun se saa monipuolista liikettä ja riittävästi lepoa. Kun sinä jaksat ja voit hyvin, niin myös ihmiset ympärilläsi voivat paremmin.

Aloitamme leppoisalla iloa ja energiaa tuovalla, kehoa avaavalla ulkoliikunnalla Personal Trainer Marjo Kujalan johdolla.

Lyhyen tauon jälkeen teemme sisätiloissa pienen ajatuksia herättävällä tehtävän Mintun kanssa ja jatkamme palauttavalla Hengähdyshetkiä®-harjoituksella. Harjoitus koostuu omalla matolla tehtävistä helpoista restoratiivista kehon liikkeistä sekä hengitys- ja läsnäoloharjoituksista.

Tämä 3-tuntisen workshopin valmentajina toimii Personal Trainer Marjo Kujala ja Hengähdyshetkiä® -palautumisvalmentaja & Life Coach Minna Kuusisto.

Workshopista saat energiaa ja motivaatiota jatkaa kohti syksyä. Workshop sopii hyvin kaikille liikunnasta ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Tervetuloa mukaan!

Ajankohta: 3.9.2023 klo 16-19

Paikka: Hyrylän Torppa, Koskelantie 4, 04300 Tuusula

Workshopin hinta: 49€ / 3h. (Hinta sisältää pienen välipalan).

Ilmoittautumiset ja lisäinfoa: info@mondaybliss.fi. Vahvistusviestin yhteydessä saat vielä päivän ohjelman ja ohjeet 49 euron maksamiseen.